Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

FAN Club AEK Athens: Κοπή πίτας με εκλεκτούς καλεσμένους (Pics)



Την κοπή της πίτας γιόρτασε το Σάββατο το βράδυ ο Σύνδεσμος Fan club AEK Athens και οι Aetisies Maties ήταν το μοναδικό Μέσο που βρέθηκε εκεί.

Αποθέωση το Σάββατο το βραδάκι στο Σύνδεσμο για την κοπή της πίτας και συγχρόνως για τα 40ά γενέθλια από την ίδρυσή μας. Πολλοί καλεσμένοι σε μία κιτρινόμαυρη γιορτή με τιμώμενα πρόσωπα και πολλούς καλούς φίλους μας που βρέθηκαν μαζί μας. Όλα ήταν υπέροχα με πολλές εκπλήξεις για όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή μας. Ξεχωριστή στιγμή για εμάς ο ΑΕΚΑΡΑΣ, Στέλιος Σεραφείδης, ο οποίος είναι πιστεύουμε ιστορία για όλη την ΑΕΚ και πάντα κοντά σε κάθε τι κιτρινόμαυρο. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο για όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει ακόμα με τον ίδιο παλμό ακόμα και τώρα, χωρίς να ζητάει πολλά αλλά μόνο να δίνει. Έτσι, δεν γινόταν να μην τον τιμήσουμε για όλα αυτά τα χρόνια προσφοράς του στην ΑΕΚ με μία πλακέτα αναμνηστική.

Επίσης, από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ ήταν και ο Ανδρέας Καρακίδης που η αγάπη του για την ΑΕΚ συνεχίζει να παραμένει σταθερή και πάντα βρίσκεται και αυτός στο πλευρό μας. Μαζί μας ήταν ο μαχητής, Σπύρος Παπαϊωάννου, ο φίλος Κυριάκος Χήνας, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο Νίκος Παρίσσης ο εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου και ο εκλεκτός φίλος και πάντα εδώ και τόσα χρόνια δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας σε καλές και δύσκολες στιγμές ο Κώστας Μάρκου.

Επίσης, ευχαριστούμε τον φίλο και ποδοσφαιριστή της ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας, Π. Σταυρινό που μας παρέδωσε και μία εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών και προπονητή και ένα κασκόλ της ομάδας.

Ακόμα από πλευράς μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Ελευθέριο Στυλιανέλλη, Τομεάρχη Εργασίας του ΛΑ.ΟΣ

Στα πλαίσια της γιορτής μας, εκτός από την τιμητική πλακέτα που παραδώσαμε στο μεγάλο Στέλιο Σεραφείδη, ο Σύνδεσμος όπως κάθε χρόνο, τιμάει ένα δικό του μέλος για την προσφορά του.

Φέτος, με μεγάλη μας χαρά, τιμήσαμε τον Γιώργο Σταυρινό (κατά γνωστούς τυροπιτάς), ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται κοντά μας.

Επίσης, στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του Συνδέσμου, ο Σ.Φ. ΑΕΚ Αθηνών, παρέδωσε μία επίσημη εμφάνιση της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ με όλες τις υπογραφές των παικτών και προπονητή της ομάδας, στον εκπρόσωπο του μπασκετικού τμήματος του ΣΠΟΡΤΙΓΚ, Διονύση Στεργιώτη για να γίνει πλειστηριασμός στις 02-03-13 σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Σπόρτιγκ για την ενίσχυση του Δημήτρη Σπύρου που χρειάζεται άμεσα επέμβαση στο εξωτερικό για να επανέλθει στη ζωή από το κώμα που βρίσκεται εδώ και 10 μήνες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους που ήρθαν στη φετινή κοπή της πίτας μας και δώσαμε ραντεβού πλέον σε λίγους μήνες σε μια βραδιά έκπληξη για τα 40 χρόνια.

Όσο ΖΩ ΑΕΚ Σ’ Αγαπώ.

Email:fanclubaekathens@gmail.com

Site: www.fanclubaekathens.com










Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος