Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Βιντιάδης: Θα τελειώσει θετικά

Αισιοδοξία επικρατεί στο περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη σχετικά με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ ΑΕΚ και άπαντες τονίζουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν καλά νέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 32χρονου εφοπλιστή, από την Κυριακή ο ενδιαφερόμενος επενδυτής βρίσκεται στο Λονδίνο. Εκεί θα διευθετήσει όλα τα θέματα που αφορούν την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το σχέδιο που έχει εκπονήσει για να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της ΠΑΕ, όπως επίσης τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, από τους οποίους ευελπιστεί να εξασφαλίσει όχι απλώς… ηθική, αλλά και οικονομική βοήθεια στο εγχείρημά του.

Σε ό,τι αφορά στον Κιθ Χάρις, παρότι θα συμβάλει στην προσπάθεια του Δημήτρη Βιντιάδη μέσω της εταιρείας που έχει συστήσει και στόχο έχει τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο, σε πρώτη φάση δεν αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι αν ο Βιντιάδης θα έχει χειροπιαστές αποδείξεις ότι μπορεί να αναλάβει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μέχρι τη Γενική Συνέλευσης της εταιρίας στις 22 Μαρτίου ή θα ζητήσει εκ νέου αναβολή. Τα περιθώρια στενεύουν και δεν γνωρίζει κανείς αν θα του δώσουν και άλλες μέρες διορία για ένα ενδιαφέρον που έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι, πέρασε το φθινόπωρο και ο χειμώνας και φτάσαμε στην άνοιξη.