Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Έκλεισαν την Κηφισίας οι οπαδοί της ΑΕΚ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ διαμαρτυρόμενοι για την αδικία που έχει υποστεί η ΑΕΚ από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, Τριτσώνη και την αναίτια και ανεξήγητη διακοπή του αγώνα, έκλεισαν το ρεύμα της ανόδου στην Κηφισίας στο ύψος των γραφείων της Super League κοντά στο Golden Hall στο Μαρούσι.

Η κατάληψη είναι ειρηνικότατη και συμβολική, καθώς οι οπαδοί της Ένωσης θέλουν να δείξουν ότι η ΑΕΚ για ακόμη μια φορά αδικείται κατάφορα και περιμένει να δικαιωθεί. Στο σημείο βρίσκονται περίπου 600 οπαδοί του Δικεφάλου, ενώ όσο περνάει η ώρα ο αριθμός όλο και μεγαλώνει. Οπαδοί της ΑΕΚ από κάθε γωνιά της Αθήνας πηγαίνει στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί όπως είπαμε ειρηνικά.

Τα ΜΑΤ πλησιάζουν το μέρος και βρίσκονται κοντά στο σημείο που είναι και οι οπαδοί της Ένωσης, αλλά η παρουσία τους εκεί είναι κυρίως σε ρόλο παρατηρητή και για να μην συμβεί το κακό.

Θυμίζουμε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έχει ολοκληρωθεί και άπαντες περιμένουν το αποτέλεσμα από την Πειθαρχική Επιτροπή που αναμένεται να γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας.

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος