Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα Παπαϊωάννου στους οπαδούς

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής Σπύρος Παπαϊωάννου με δηλώσεις του στην "Ώρα των σπορ" απέστειλε μήνυμα στους οπαδούς, ενώ αποκάλυψε ότι οι φασαρίες αποτελούν αιτία φυγής για τους χρηματοδότες του Τμήματος Μπάσκετ! Για το λόγο αυτό θα υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη στο κλειστό της Χαλκίδας για τους 300 οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε: "Είναι προφανές ότι βασικό μέλημα της διοίκησης παραμένει η άνοδος της ομάδας στην Α2. Εξίσου σημαντικό μέλημά της, όμως, είναι να διατηρηθεί στο γήπεδο η τάξη. Το κλειστό της Κανήθου αποτελεί στολίδι για την κατηγορία, πρέπει να το διαφυλάξουμε. Πέρα από το γεγονός ότι η Αστυνομία υπήρξε αυστηρή στις συστάσεις της, στις συνομιλίες που είχαμε κατά την σύσκεψη της Πέμπτης, γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας, που λαμβάνει ενόψει του αυριανού αγώνα, η όποια παρεκτροπή θα ενοχλήσει τόσο τον Κωνσταντίνο (Κοτσάτο), όσο και τον Αλέξη (Αλεξίου).

Οι φασαρίες συνιστούν λόγο φυγής για τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξη και ιδίως για τον Κωνσταντίνο. Θα είναι κρίμα για μία κακιά στιγμή να φύγουν από την ΑΕΚ αυτοί οι άνθρωποι. Ο κόσμος της ΑΕΚ αποδεικνύει διαχρονικά ότι αποτελεί τον έκτο, αν όχι τον πρώτο, παίκτη για την ομάδα και πιστεύουμε, ότι με τον δυναμισμό του και τη φωνή του αυτό θα πράξει και στην Χαλκίδα".