Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Στασιμότητα με το γήπεδο

Σε συζητήσεις έχουν μείνει τα σχέδια του Έρτσου περί κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πολιτικός μηχανικός μπορεί να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι του έχουν εκφράσει την στήριξή τους, ωστόσο, ο ίδιος δεν κάνει τίποτα για να αποδείξει ότι πράγματι υπάρχει σχέδιο.

Οι Aetisies Maties μαθαίνουν ότι δεν έγινε γίνει ακόμα συνάντηση Ερασιτεχνικής-Έρτσου, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο  Έρτσος είχε τονίσει πως για να κατασκευαστεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πρέπει να έχει την προεδρία της "Μάνας ΑΕΚ".

Αυτό που είπε είναι σωστό, αφού για να τον εμπιστευτούν κάποιοι και να βάλουν τα χρήματά τους θα πρέπει να ξέρουν ότι έχει κάποιο αξίωμα. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, ο Έρτσος θα πρέπει να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να πει στους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής "Κύριοι έχω αυτό το σχέδιο, τα λεφτά υπάρχουν από εκεί, μπαίνω με αυτούς τους ανθρώπους με μόνο σκοπό να φτιάξω γήπεδο στην ΑΕΚ. Έτσι κι αλλιώς καρέκλες δεν με ενδιαφέρουν".

Όπως επίσης, καρέκλες δεν ενδιαφέρουν και τον νυν πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι Aetisies Maties.

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος