Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τρέμουν τον μάνατζερ του Αργυρίου

Σοβαρός κίνδυνος υπάρχει για την ΑΕΚ με την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ λόγω προσφυγής από τον μάνατζερ του Ανέστη Αργυρίου.

Ο Νίκος Σφιντήλας, εκπρόσωπος του πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης, προσέφυγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διεκδικώντας ποσό ύψους 22.500 ευρώ, που αποτελεί οφειλή της ΑΕΚ προς τον ίδιο.

Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι να καταπέσει μερικώς η εγγυητική της ΠΑΕ γεγονός που συνεπάγεται ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα για να μην έχει μπλεξίματα η ομάδα.

Τα 22.500 ευρώ αποτελούν χρέος που προκύπτει ως αμοιβή του μάνταζερ του Αργυρίου στον οποίο η διοίκηση του συλλόγου οφείλει 120.000 ευρώ.

Επιστροφή στον ρόμβο

Την πετυχημένη συνατγή του ρόμβου αναμένεται να ακολουθήσει ο Έβαντ Λίνεν στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τη Βέροια. Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται σιγά σιγά να επιλέγει τους παίκτες που θα καπαρώσουν τις θέσεις στην ενδεκάδα.

Οι τρεις στη μεσαία γραμμή είναι ο Μητρόπουλους, ο Γκερέιρο και ο Κορδέρο, με το παιχνίδια να... παίζεται μεταξύ Φέτση και Ρίκκα για τη μία θέση των εσωτερικών χαφ. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και ο Ανάκογλου από την αρχή.

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος