Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μέσα στο 2013 μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια


Τα μπάζα της Νέας Φιλαδέλφειας θα γίνουν και πάλι όνειρα των χιλιάδων Ενωσιτών που προσμένουν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ εδώ και 10 χρόνια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να φτιάξει και πάλι το γήπεδο μέσα στο 2013, έχοντας στο πλάι του την οικονομική και όχι μόνο στήριξη αρκετών επιφανών επιχειρηματιών. Μάλιστα, περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες των εκλογών της Ερασιτεχνικής.

Για την ώρα, ο "Τίγρης" έχει έτοιμο το πλάνο χρηματοδότησης, ενώ έχει αρχίσει επαφές και κατασκευαστικές και αρμόδιες αρχές. Στα συν ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και ο κόσμος. Στόχος άλλωστε του Μελισσανίδη είναι η ΑΕΚ να αγωνιστεί στον ΝΑΟ της από τη σεζόν 2015-16, έχοντας επιστρέψει στη Super League.

Την ώρα λοιπόν που οι μπλουντόζες θα μπαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και οι απαιτούμενες ανανεώσεις του γηπέδου στο Ελληνικό. Εκεί, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί για δύο χρόνια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επισκεφτεί αυτοπροσώπως το χώρο για τουλάχιστον δύο φορές και έχει δώσει εντολή για μία σειρά από έργα. Αυτά αφορούν τόσο την αύξηση της χωρητικότητάς του σε 22.000, όσο και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, αλλά και τον καλλωπισμό του χώρου, ώστε να παραπέμπει σε… ΑΕΚ. Πρόθεση του νέου αφεντικού της«Ένωσης είναι να νιώθουν οι φίλοι της ομάδας πως η ομάδα παίζει στο… σπίτι της κι όχι σαν φιλοξενούμενη σε ένα ξένο γήπεδο. Στα θετικά η λειτουργία σταθμού του Μετρό τον Ιούλιο, αλλά και τα συχνότερα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς της ημέρες των αγώνων που παίζει η ΑΕΚ.

Τέλος, Δευτέρα ή Τρίτη θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, το οποίο στηρίζει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Δεν αποκλείεται τότε να υπάρξει και η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στον κόσμο της ΑΕΚ.