Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αποκλειστικό: Αυτός ειδοποίησε τον Αδαμίδη να κρυφτεί

Χθες διαβάσατε από διάφορα site πως αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΚ και συγκεκριμένα της ORIGINAL επισκέφτηκε το μαγαζί του Σταύρου Αδαμίδη στη Γλυφάδα με σκοπό να τον προειδοποιήσει και να του ξεκαθαρίσει να μην περνάει ούτε από το μυαλό του η ομάδα να μείνει στη Football League. Ωστόσο, όπως πληροφορηθήκατε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ απουσίαζε, καθώς είχε προλάβει να ενημερωθεί για την επίσκεψη της ORIGINAL.

Ποιος όμως τον ειδοποίησε; Οι Aetisies Maties έχουν την απάντηση. Στο τελευταίο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κάποιοι οπαδοί της Ένωσης σχεδίαζαν να επισκεφθούν τον Βασίλη Σίμο, εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά και τον Σταύρο Αδαμίδη. Τον πρώτο τον βρήκαν, ενώ τον δεύτερο όχι. Ξέρετε γιατί; Γιατί είχε προλάβει να τον ειδοποιήσει ο κουνιάδος του και γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κωλλέτης ο οποίος κατέχει ένα μερίδιο από το μαγαζί. Ο Κωλλέτης ήταν παρών στην κουβέντα των οπαδών στα γραφεία της "Μάνας ΑΕΚ" και άκουσε όλο τον σχεδιασμό και το πλάνο των παιδιών. Έτσι λίγο αργότερα, πήρε τηλέφωνο το κουνιαδάκι του, τον Σταυρίτο, για να τον ενημερώσει πως θα του κάνουν επίσκεψη και να μην βρίσκεται εκείνη την ώρα στο μαγαζί. Το σήμα είχε πάει και οι οπαδοί δεν βρήκαν φυσικά τον Αδαμίδη αλλά τους συνεργάτες του.

Υ.Γ. Επειδή το κείμενο θα το διαβάσει ή θα το μεταφέρουν στον κ. Κωλλέτη, καλό θα είναι αυτή τη φορά να μην με "προειδοποιήσει" πως αυτό που κάνω δεν είναι δημοσιογραφία (έγινε την πρώτη φορά) και επίσης να μην βάλει τα "φιλαράκια" του να με σπρώξουν και να με πετάξουν από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής, προσφέροντας "πολιτισμό" (έγινε τη δεύτερη φορά).

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος