Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Μελισσανίδης δεν θέλει... πόλεμο

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΑΕΚ ξεκίνησε ο πόλεμος. Ο Ολυμπιακός "χτυπάει" με όσα μέσα διαθέτει διότι βλέπει πως χάνει το παιχνίδι, ενώ η ΕΠΟ ακολουθεί με την ποινή για τα επεισόδια στο Αιγάλεω.

Ο Μελισσανίδης όμως δεν είναι κάποιος τυχαίος που ξαφνικά ήρθε στην Ελλάδα από το πουθενά. Ξεχνάνε ποιος είναι ή καλύτερα δεν ξέρουν τι μπορεί να κάνει. Η αλήθεια είναι πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε με την ΕΠΟ, αλλά προσπάθησε να τα "κουκουλώσει" με διαψεύσεις. Σωστή κίνηση στρατηγικής από έναν άνθρωπο που θέλει να μην έρθει από τώρα σε κόντρα με οποιονδήποτε.

Αυτό που "καίει" τον Μελισσανίδη είναι να φτιάξει το γήπεδο. Έτσι δεν θέλει εμπόδια στα πόδια του. Ούτε να δημιουργηθούν από μόνα τους, ούτε να δημιουργήσει ο ίδιος. Ξέρει επίσης, ότι πρέπει η ΑΕΚ σε δύο χρόνια να αγωνίζεται στη Super League, έχοντας μία ισχυρή ομάδα. Ο "Τίγρης" είναι σίγουρος πως φτιάχνοντας την "Αγιά Σοφιά" και μία ισχυρή ομάδα, ο κόσμος θα συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο. Το μήνυμα άλλωστε της Original κατά της ΕΠΟ με ονόματα και διευθύνσεις μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η μεγαλύτερη οργάνωση των οπαδών της ΑΕΚ άσκησε βέτο σε όποιον θέλει να πάει κόντρα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Όλα αυτά και ενώ νωρίτερα, ο Μελισσανίδης είχε τραβήξει το αφτί του Κωνσταντίνου Κοτσάτου για την αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης το έχει πει από την αρχή. Από την παρουσίαση στη Βαρυμπόμπη αλλά κανείς δεν το πήρε στα σοβαρά. Ή καλύτερα ελάχιστοι κατάλαβαν τι είπε. "Θα τρομάξετε όταν σας πω εγώ". Ο Μελισσανίδης δεν έχει πει ακόμα να τρομάξουν. Όταν το πει, τότε θα χορεύουν όλοι τσιφτετέλι σε ανατολίτικους ρυθμούς.

Υ.Γ. Το γήπεδο είναι αυτό που απασχολεί όλους τους Ενωσίτες. Η είσοδος της μπουλντόζας και του γεωτρύπανου έφερε χαρά μέσω συγκίνησης στους οπαδούς της ΑΕΚ. Ωστόσο, από εδώ και πέρα τα βήματα πρέπει να είναι γοργά και σταθερά.

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος