Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Βραβεύτηκε η ποδηλατική ΑΕΚ από την ΕΠΟΣΚ

Έγιναν και φέτος οι βραβεύσεις της ΕΠΟΣΚ για τους καλύτερους αθλητές για το 2013, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014.

Από την ΑΕΚ βραβεύτηκαν οι εξής αθλητές: 

Στην πρώτη φωτογραφία και πρώτη από αριστερά η Κωνσταντίνα Καραμπάτου και ακολουθεί η Γιάχου Ελευθερία στην κατηγορία μίνι μικρά, όπου κατέλαβαν αντίστοιχα την πρώτη και δεύτερη κατάταξη στα πρωταθλήματα του κέντρου, και την δεύτερη και τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στην κατηγορία τους. Η Κωνσταντίνα έχει πάρει μεταγραφή για τον Παράδεισο Αμαρουσίου, ενώ η Ελευθερία συνεχίζει ακάθεκτη με καλύτερες προοπτικές για το επόμενο πρωτάθλημα, με την βοήθεια των προπονητών της, για να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την μεγάλη μας αγάπη την ΑΕΚ.

Στη δεύτερη φωτογραφία από αριστερά είναι η Ελένη Κοκολιού, στα μίνι μεγάλα, που είχε τον καλύτερο χρόνο στο αγώνισμα του δρόμου και την 7η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συνεχίζει όπως και η Ελευθερία την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, με ψηλότερους στόχους.

Επίσης πρώτη θέση στην κατηγορία των πανκορασίδων κατέλαβε και η Αθηνά Ζώη, η οποία από φέτος θα αγωνίζεται και αυτή στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Τέλος, στην τρίτη φωτογραφία, πρώτος από αριστερά είναι ο πασίγνωστος Παναγιώτης Σκυλοδήμος, στην κατηγορία των μάστερ, ο οποίος είναι ο πλέον ακούραστος εργάτης/αθλητής της ομάδας, για συνεχόμενες χρονιές, πρώτος με πολλές διακρίσεις και στην Ελλάδα και στους διεθνείς αγώνες που συμμετέχει. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει να φέρνει πρωτιές στην ομάδα μας, και να μας κάνει υπερήφανους.