Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κιτρινόμαυρο γλέντι στον Σ.Φ. ΑΕΚ Αθηνών με Πλατέλλα και Τσουμάγκα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Παρασκευής ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ Αθηνών. Το «παρών» έδωσαν αρκετοί εκλεκτοί καλεσμένοι. Μεταξύ αυτών οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, Βαγγέλης Πλατέλλας και Τάσος Τσουμάγκας. Αμφότεροι έβαλαν ένα… χεράκι στο κόψιμο της πίτας, αφού προηγουμένως την είχε τιμήσει ιδιαιτέρως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Κωστής.

Στα γραφεία του συνδέσμου βρέθηκαν επίσης ο αθλητής της ομάδας χάντμπολ Φάνης Τσαούσης, ο φροντιστής του ανδρικού βόλεϊ, Νίκος Τσάπος, καθώς επίσης και ο γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Σπύρος Παπαϊωάννου, το μέλος του Δ.Σ. της «Μάνας ΑΕΚ», Κώστας Μάρκου, ο εκπρόσωπος των συνδέσμων, Νίκος Χαριτάκης, αλλά και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ, κ.κ. Σεραφείδης και Καραφέσκος. Μέσα στο πλήθος που κατέκλυσε το club ήταν και ο Γιώργος Σταυρινός από το ποδόσφαιρο σάλας, αλλά και ο δημοσιογράφος Μάριος Ματσάνκος.


Κατά την κοπή της πίτας, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις απονομές. Η πρώτη ήταν για το μέλος του συνδέσμου τον 12χρονο πλέον Χρήστο Τσιάλτα, όπου πριν από τρία χρόνια είχε δώσει τον κουμπαρά του για την ανακατασκευή του συνδέσμου μετά από μία άνανδρη επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού. Η δεύτερη απονομή αφορούσε την ανδρική ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του League Cup. Ο σύνδεσμος μοίρασε και κάποια προσωπικά δώρα σε ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα του και βοηθούν από το δικό τους μετερίζι.

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος