Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

"Παίζουμε για την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας"

Μετά τον κόσμο και οι παίκτες της ΑΕΚ παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού βαρέθηκαν πλέον να ακούνε υποσχέσεις από την διοίκηση για πληρωμές αλλά και για το πότε θα μπειο ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Οι ίδιοι νιώθουν απαξιωμένοι και... ξενερωμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην Ένωση και βλέπουν πως δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Βιντιάδης δύσκολα θα μπει, με την ομάδα να οδηγείται πολύ πιθανόν σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Μάλιστα, όπως έλεγαν κάποιοι εξ αυτών στη σημερινή (05/02) προπόνηση: "Αν κάτσουμε να ασχολούμαστε συνέχεια τι λέει ο ένας, τι μας λέει ο άλλος, αν θα μπει ή δεν θα μπει ο Βιντιάδης, θα τρελαθούμε. Και δεν γίνεται. Όλο το ίδια και τα ίδια. Δεν θα περιμένουμε πλέον τίποτα από κανέναν. Εμείς θα παίξουμε πλέον για την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας. Θα κάνουμε την δουλειά μας, να τελειώσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται και μετά θα δούμε".

Οι ποδοσφαιριστές μάλιστα, ζήτησαν ενημέρωση από την διοίκηση για να μάθουν που ακριβώς βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Βιντιάδη και τα αποτελέσματα δεν τους άρεσαν καθόλου. Αυτό εξάλλου αποτυπώνετε από τις παραπάνω φράσεις. Στόχος των αρχηγών, είναι να πιέσουν για να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών και ειδικά των νεαρών που αντιμετωπίζουν τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα.

Οι Aetisies Maties έχουν την πληροφορία πως στη χθεσινή (04/02) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, έπεσε η πρόταση από τους καταληψίες τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την μεθεπόμενη αγωνιστική να είναι 10 και 15 ευρώ αντίστοιχα ώστε το 70% από αυτά να πάει για πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη, η πρόταση...

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος