Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο Ανδρεουλάκος δικηγόρος του Ψωμιάδη


Αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν μπορεί η ΑΕΚ να διεκδικήσει τα χρήματα που αξιώνει από την οικογένεια Ψωμιάδη τα οποία έχουν επιδικαστεί. Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η πίεση από πλευράς Χάρη Οικονομόπουλου προκειμένου να γίνει η εκχώρηση του ποσού της αποζημίωσης που δικαιούται η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στο κράτος, παρόλο που εκείνη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Γ' Εθνική.

Ωστόσο, μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα. Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δικηγόρους του Μάκη Ψωμιάδη είναι ο Γιώργος Ανδρεουλάκος. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θα ζορίσει και άλλο το θέμα. Γιατί καλή η προσπάθεια του Οικονομόπουλου και του Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι κατέθεσαν αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας να εκχωρηθεί το ποσό στο κράτος και να εξοφληθεί το Δημόσιο, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Όπου ξενοδόχους βάλτε Ανδρεουλάκος.

Ποιος όμως είναι ο κ. Ανδρεουλάκος; Γιος του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τέως γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και νυν γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αλλά και ανηψιός του πρώην Υφυπουργού εξωτερικών και επί σειρά ετών βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Ανδρεουλάκου.

Ελπίζουμε λοιπόν να μην δούμε τίποτα μαγειρέματα...

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος