Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σύσκεψη κορυφής στα Σπάτα


Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Άκης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης ανέβηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί στα Σπάτα και ασχολήθηκαν με όλα τα τρέχοντα θέματα της ΑΕΚ.

Άπαντες θα αναλάβουν καίρια πόστα στην προσπάθεια αναγέννησης της Ένωσης και συζήτησαν για περίπου τρεις ώρες ποιες κινήσεις έχουν κάνει, αλλά και ποιες θα κάνουν από δω και πέρα. Επίσης, αναφέρθηκαν στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, ενώ είπαν και για τις συζητήσεις που έχουν κάνει με τους νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας που θέλουν να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της συζήτησης οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος και Μπορμπόκης αποχώρησαν από τα Σπάτα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο πρώην τεχνικός τοΥ Δικεφάλου παρέμεινε στο προπονητικό κέντρο και συναντήθηκε με γεωπόνους και τους υπεύθυνους για την συντήρηση των γηπέδων, προκειμένου να τον ενημερώσουν για όσα έχουν γίνει αναφορικά με την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, που αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Μπάγεβιτς τα είπε με τους συντηρητές για περίπου μία ώρα και κατόπιν αποχώρησε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κατάσταση των γηπέδων έχει ήδη βελτιωθεί αισθητά και αναμένεται να γίνει ακόμη καλύτερη, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, πάντα υπό την εποπτεία του Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου αυτό το ζήτημα έπειτα από εντολή που έχει πάρει από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.