Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μην πέφτετε από τα σύννεφα για Γαλάτσι

Και ξαφνικά ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για το Γαλάτσι και θέλει να μπει σφήνα στην ΑΕΚ; Όχι! Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απλά έτσι θέλουν κάποιοι να τα βγάζουν προς τα έξω για να δημιουργούν πολεμικό κλίμα.

Η αλήθεια είναι η εξής. Το κλειστό του Γαλατσίου ενδιαφέρει τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό. Το ότι οι πράσινοι ασχολήθηκαν τα τελευταία 24άωρα είναι μέγα ψέμα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται εδώ και μήνες για το Ολυμπιακό Ακίνητο. Απλά η είδηση δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας επειδή ο Γιαννακόπουλος το κρατούσε μυστικό.

Πριν από μερικούς μήνες, σε ομιλία που είχα με τον πρόεδρο του ΕΤΑΔ μου τόνισε μεταξύ άλλων πως "θα θέλαμε την ΑΕΚ εδώ, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει το γήπεδο. Υπάρχουν και άλλες", χωρίς βέβαια να μου πει ποιες.

Δεν ήθελε και πολύ να μάθω πως ήταν ο Παναθηναϊκός. Απλά με στεναχωρεί που χθες και προχθές το Γαλάτσι έβγαινε από κάποιους τελειωμένο και ότι θα πάει στην ΑΕΚ. Μακάρι να το κλείσουμε για τα επόμενα 50 χρόνια, αλλά γι' αυτό δεν θα αποφασίσει μόνο ο Δήμος Γαλατσίου, αλλά και ο πρόεδρος του ΕΤΑΔ.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη σκέψη που λέει πως ο Κοτσάτος τα βρήκε σκούρα και θέλει σιγά σιγά το θέμα Γαλάτσι να μην παίζει τόσο δυνατά. Πάντως, προ ημερών θυμίζω ότι ο Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή να βαφτούν πράσινα τα καθίσματα στο ΟΑΚΑ. Κρατήστε και αυτό γιατί παίζονται πολλά παιχνίδια. Αφήστε που έρχονται και Δημοτικές Εκλογές.

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος