Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Με τον "φυτευτό" Τόγελο (αντίπαλο του Μελισσανίδη) ο Κοτσάτος στο Δήμαρχο Γαλατσίου

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος πήγε να ζητήσει το κλειστό του Γαλατσίου από το Δήμαρχο, έχοντας στο πλευρό του τον Βασίλη Τόγελο και ξαφνικά το μυαλό μας γύρισε στις εκλογές της Ερασιτεχνικής.

Τότε, που έγινε το σκάνδαλο με τα φυτευτά ψηφοδέλτια τα οποία ήταν προσημειωμένα ή... σταυρωμένα νωρίτερα απ' ότι έπρεπε. Τότε σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω απ' όλα αυτά και σε σουίτα του ξενοδοχείου President ήταν ο Τόγελος, ο οποίος είχε πάρει γραμμή από κάποιον άλλον.

Τα ψηφοδέλτια είχαν 10 ή 11 σταυρούς χωρίς όμως μέσα σε αυτά να είναι οι άνθρωποι του Μελισσανίδη. Πρόκειται για τους Αγγελόπουλο, Ασλανίδη, Ανατολιωτάκη και Μάρκου. Μαθαίνοντας το συμβάν ο Μελισσανίδης είχε εκνευριστεί, καθώς πριν καλά καλά ξεκινήσει το νέο σχήμα της Ερασιτεχνικής κάποιοι πήγαν να τον πλήξουν.

Ένας εξ αυτών που πήγε να τον πλήξει κάθισε με τον Κοτσάτο στο ίδιο τραπέζι για να διαπραγματευτεί για το κλειστό του Γαλατσίου για τα επόμενα 50 χρόνια. Αν έχει μάτια ο θεός μπορεί να δει. Και αν είναι ξύπνιοι οι Ενωσίτες καλό θα είναι να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ότι παίζοντας περίεργα παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ.